Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference
  /  Programma

PROGRAMMA 2023

Wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

PROGRAMMA 2022

Overzicht

 

Donderdagavond 25-08-2022

Intiem dineren met Mauro Pawlowski? Once in a lifetime. Op donderdag kan u de voeten onder tafel schuiven, al kunnen we niet garanderen dat Mauro er gezellig bij komt zitten. Wat we wel weten is dat je nadien kan genieten van zijn show: Night Of The Pawlowski Syndrome.

Bestel tickets (UITVERKOCHT)

Vrijdagavond 26-08-2022

Vrijdag is het feest in onze spiegeltent. We starten de avond met een vleugje gitaren van Onderkover. Vervolgens smeren we onze dansbenen in voor DISCOBAZAAR DE WINTJER. Denk hierbij aan feest, gezelligheid en dansen dansen dansen.

Bestel tickets

 

Zaterdagavond 27-08-2022

Bestel tickets

De Werf (16u00 – 20u00, festivalterrein)

In deze speeltuin wordt er gewerkt! Terwijl sommigen het evenwichtsparcours uittesten, (ver)bouwen anderen de speeltoestellen onder begeleiding van de werkmensen van ‘De Sven’. Er is van alles te doen: in elkaar zetten, vijzen draaien, schuren en vooral veel spelen.

De Werf is een fantasiespel, een theater waarin de kinderen een hoofdrol spelen, alsook een puur speeltoestel voor iedereen die graag speelt. Wij bouwen en verbouwen  als echte ‘Bob De Bouwers’ onze eigen speeltuin! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (om enkel te spelen) en vanaf 8 jaar (om te bouwen én te spelen).

Wildereenhoor’n (17u00 – 17u30, spiegeltent)

Verhalen vertellen, dat deden ze al in de middeleeuwen. Een kunst zo oud als de straat, dagelijks vertellen we er allemaal. Echter is de kunst van het vertelde verhaal met de jaren wat verdwenen, terwijl er zoveel schone al neergeschreven en nog te bedenken zijn.

het Kruibeekse vertelcollectief Wildereenhoor’n maakt van de ambacht een passie en tovert een lach én misschien ook wel her en der een traan op eenieders gezicht!

Circus De Sven (18u00 – 18u30, spiegeltent)

The circus is in town! 

Magie, interactie, dromen waarmaken, lachende kindergezichten, verbaasde kindergezichten en vooral fonkelende oogjes. Circus op zijn best! De Sven laat niemand onberoerd jong of minder jong, verbaasd blijf je achter… 100% gegarandeerd.

Belle Star & The Boot Jacks (19u15 – 20u15, spiegeltent)

Ooit, in een ver verleden bleef er een zeer eenzame cowgirl achter op de prairie. Onverwacht werd ze opgepikt door drie outlaws, de rest is geschiedenis.

Belle Star & The Boot Jacks dat is rockabilly, steamin’ hot rock ‘n roll, country en her en der een vleugje rhythm ‘n blues. Knallen maar zeggen wij dan!

Pyrolysis (20u45 – 21u45, spiegeltent)

Met blote voeten en akoestische instrumenten verandert Pyrolysis de rauwe chaos van het leven in muziek. 

Met een nadruk op nostalgische melodieën spelen ze stormachtig snelle en energieke liederen over hoop, moed, vriendschap en andere aspecten die het leven echt maken. Zo komt er af en toe een regenachtige ballade voorbij, maar wordt er vooral met elkaar gelachen en gedanst. 

In het eigen werk van Pyrolysis zijn duidelijke invloeden van Keltische folk te horen, wat ervoor zorgt dat er overal meteen een intieme pub sfeer hangt. Dé ideale band om onze spiegeltent hélemaal in te palmen dus!

Bal Merklez (21u50 – 23u00, nomadentent festivalterrein)

Bal Merklez dat is het meest energieke, humoristische, opzwepende en ontroerende balkan-klezmerorkest van Belgische bodem. Een bende van dat soort kaliber die het overal een lachende, zweterige en met adrenaline gevulde mensenmassa achterlaat.

Hun repertoire bestaat uit de typisch ophitsende up tempo nummers en de naar de keel grijpende tranentrekkers die ze puur en onversneden brengen. Kiezen voor dat naturelle doen ze heel bewust want het respect voor de authenticiteit van de muziek is een must voor de groep.

De Americans – Johnny Cash Tribute – (23u10 – 00u25, spiegeltent)

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. 

De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.  

Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.

Wok & Roll + friends (00u30 – 02u00, spiegeltent)

Afsluiten in schhhhhtijl heet dat dan. Legendarisch Kruibeeks en ver buiten de dorpsgrenzen. Knallen van bij het prille begin zonder het echte einde te kennen! Wie weet laten deze adonissen wel een paaldansact opdraven…

(*) doorlopende dj’s in de Radio Barbier Chevy op het festivalterrein.

Bestel tickets